19.06.2020.

Tallink Grupp šodien paziņoja, ka jūlijā veiks 2 īpašos kruīza ceļojumus no Rīgas uz jauniem galamērķiem – Ālandu salām un Sāremā. Reisi notiks jūlijā ar kuģi Romantika, kas ierasti kursē maršrutā Rīga – Stokholma.

Lai nodrošinātu, ka ceļotājiem galamērķos ir iespējami vairāk laika tūrisma objektu apmeklējumam, piemēram, riteņbraukšanai, pārgājieniem vai makšķerēšanai, uzņēmums piedāvās pavadīt 9 stundas Ālandu salās un 12 stundas Sāremā.

Īpašie kruīzi no Rīgas notiks pēc šāda grafika:

18. jūlijs Rīga-Ālandu salas-Rīga

26. jūlijs Rīga-Sāremā-Rīga

Maršrutā Rīga – Ālandu salas – Rīga ir iespējams doties pasažieriem bez un ar auto, maršrutā Rīga – Sāremā – Rīga arī iespējams doties pasažieriem bez un ar auto, taču nobraukšana galamērķī Sāremā nebūs iespējama. Abos galamērķos būs pieejami transfēra autobusi.

„Mēs esam ļoti priecīgi, ka varam piedāvāt plašu ceļojumu izvēli šajā vasarā, lai katram būtu no kā izvēlēties. Mēs rūpīgi strādājām, lai atrastu un vienotos par ceļošanu uz tādiem galamērķiem, kas ir droši, aizraujoši un unikāli, salīdzinājumā ar ierasto piedāvājumu,” sacīja Tallink Latvija CEO Hillard Taur.

„Visiem ir iespēja ieplānot nelielu atpūtas brīdi mūsu reģionā un ceļot uz vietām, kur ierasti nekursējam. Tāpēc ir īstais laiks ceļot. Un kas zina, varbūt mums ir vēl kāds pārsteigums, tāpēc sekojiet līdzi informācijai,” Taur piebilda.

Biļetes uz kuģa Romantika jūlija reisiem varēs iegādāties no šodienas, 19. jūnija, uzņēmuma mājaslapā www.tallink.lv un pie Tallink ceļojumu konsultantiem booking [at] tallink.lv vai +371 67099700.

Papildus īpašajiem kruīziem Tallink veiks 4 turp un atpakaļ speciālos reisus maršrutā Rīga – Stokholma – Rīga ceļotājiem darba vajadzībām. Šie reisi notiks 8., 14., 22. un 28. jūlijā. Plašāka informācija par reisiem uz Stokholmu pieejama pie uzņēmuma ceļojumu konsultantiem. Šobrīd šajā maršrutā var ceļot tikai darba vajadzību nolūkos.

Plašāka informācija un kursēšanas grafiks: www.tallink.lv