15.03.2020.

Tallink Grupp ir paziņojusi, ka pašreizējās izaicinošās koronavīrusa situācijas dēļ, un lai nodrošinātu cilvēku veselību un drošību ap Baltijas jūru, uzņēmums pārtrauks pasažieru kuģu Romantika un Isabelle darbību maršrutā Rīga-Stokholma no pirmdienas, 2020. gada 16. marta, līdz turpmākam paziņojumam.

Kuģis Romantika ieradīsies Rīgā svētdien, 2020. gada 15. martā saskaņā ar grafiku. Visas iepriekš plānotās kuģa Romantika atiešanas no 15. marta tiek atceltas līdz turpmākam paziņojumam. Kuģis Romantika paliks Rīgas ostā, līdz uzņēmums nolems atjaunot pasažieru prāmju kustību starp Rīgu un Stokholmu.


Svētdien, 15. martā, kuģis Isabelle aties no Stokholmas ostas saskaņā ar grafiku, un pasažieri ar vienvirziena biļetēm un tie pasažieri, kuri sestdien, 14. martā, uzsāka kruīza braucienu ar Isabelle no Rīgas, varēs ceļot atpakaļ uz Rīgu ar kuģi. Visas iepriekš plānotās kuģa Isabelle atiešanas no 16. marta tiek atceltas līdz turpmākam paziņojumam. Arī kuģis Isabelle paliks ostā Rīgā, līdz uzņēmums nolems atjaunot pasažieru prāmju kustību starp Rīgu un Stokholmu.

Kravu pārvadājumi būs pieejami Tallink maršrutā Paldiski-Kappelskär ar kuģi Regal Star, ja vien to atļauj sauszemes robeža starp Igauniju un Latviju.

Satiksme atsāksies, mainoties riska zonām.

Tallink Grupp klientu apkalpošanas komandas pēc iespējas ātrāk sazināsies ar klientiem, kurus ietekmē šīs izmaiņas.

Vairāk informācijas:
Katri Link
Komunikāciju direktore

Tallink Grupp

+372 53042121

Katri.link [at] tallink.ee