13.10.2016.

Rīgas brīvostas pārvaldes darbinieki ir tikpat aktīvi un dinamiski, cik pati Rīgas osta. Mūsu aktīvākie kolēģi pierāda, ka, tuvojoties drēgnajam rudenim, darbaspējas un možu garu vislabāk var saglabāt sportojot un piedaloties sporta pasākumos. Viņi turklāt nes Rīgas ostas vārdu pasaulē un spodrina RBP vārdu, gūstot panākumus sporta laukumos.

No Berlīnes ir atgriezies Ostas policijas Operatīvās vadības nodaļas vecākais inspektors Andris Vindels, kurš bija viens no 41 000 sportistiem un 37 dalībniekiem no Latvijas, kuri šogad piedalījās Berlīnes maratonā Vācijā. Andris pieveica maratona distanci un savā vecuma grupā finišēja 3227 vietā. Tādējādi mūsu kolēģis ir spēris soli tuvāk sava sportiskā sapņa piepildījumam - noskriet lielo maratonu 5-nieku: Berlīne, Londona, Bostona, Ņujorka un Tokija.  Andris godam nesa arī mūsu ostas vārdu pasaulē, jo Rīgas brīvostas logo uz viņa krekliņa Berlīnē bija labi saskatāms visiem maratona dalībniekiem un skatītājiem.

Savukārt Rīgas brīvostas pārvaldes basketbola komanda jau ceturto reizi pēc kārtas uzvarēja Baltijas jūras ostu basketbola kausā. Tradicionālajā Baltijas jūras ostu basketbola kausā piedalās komandas no Rīgas, Ventspils, Liepājas, Klaipēdas, Tallinas un Kaļiņingradas ostām. Šogad turnīrs norisinājās Ventspilī un komandas kausa izcīņā tikās jau 14. reizi. Kā vienmēr spēles norisinājās spraigi un atraktīvi. Mūsu basketbolisti sīvā cīņā, finālā spēkojoties ar Liepājas ostas komandu, izcīnīja prestižo kausu. Mūsu komandas kapteinis Francis Ķeirāns no Finanšu departamenta uzvarēja arī trīspunktu metienu konkursā, bet Raimonds Vaikulis no Ostas policijas tika atzīts par turnīra vērtīgāko spēlētāju.

Priecājamies kopā ar kolēģiem par lieliskajiem sportiskajiem sasniegumiem un gaidām nākamās uzvaras!